Wat is Internet of Things?

Een handboek voor digibeten

Een handboek voor digibeten

Het definiëren van Internet of Things (IoT) is niet gemakkelijk. Als u 20 mensen vraagt om uit te leggen wat IoT is, dan krijgt u 21 verschillende antwoorden. Maar dat maakt helemaal niet uit. Het gaat er niet om dat we het allemaal eens worden met dezelfde definitie, het gaat erom dat we de context en het referentiekader begrijpen. Hetzelfde gebeurde met de term big data. Nu weten we allemaal wat dat is, maar dat geldt nog niet voor IoT en al zijn ingrediënten. Daarom dit abc van IoT.

Verschillende manieren om naar IoT te kijken

Dit handboek beschrijft 101 veelvoorkomende definities van IoT. Deze lijst zal de komende tijd nog blijven groeien en evolueren. Een aantal categorieën waar dit handboek bij stil staat zijn:

  1. Analytics
  2. Applicaties
  3. Mogelijkheden
  4. Data
  5. Digitale valuta
  6. Industrieën

Van digibeet naar expert

Deze 101 definities zijn bedoeld om een overzicht te geven op wat IoT allemaal te bieden heeft. Dit abc wordt omschreven als “non-geek” (ook voor digibeten), maar toch komt u een aantal technische termen tegen. Deze worden op een laagdrempelige manier uitgelegd.

Daar zitten de voordelen van IoT

Download de whitepaper en laat u informeren over de mogelijkheden die IoT allemaal te bieden heeft. Dan kunt u op het volgende feestje anderen haarfijn uitleggen wat IoT is en welke mogelijkheden het biedt. Als u dit abc van Algoritme tot ZigBee leest begrijpt u ook beter welke onderdelen meerwaarde voor uw business kunnen genereren.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Profiel SAS ›
 
 

Download artikel

Wat is Internet of Things?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.