Digitale transformatie, ook voor jouw zaak cruciaal

Verzeker jouw onderneming van een mooie toekomst

Gepubliceerd: 27-02-2019 | Whitepaper | Verzeker jouw onderneming van een mooie toekomst

Hoe vaak pak jij nog een encyclopedie uit de boekenkast om wat op te zoeken? Of blader jij het huishoudboekje door om op te zoeken hoeveel er nog op de boodschappenrekening staat? De kans is groot dat je al jaren naar Wikipedia surft en dat de Winkler Prins ergens verstoft. Wil je weten hoeveel geld er nog op de boodschappenrekening staat? Dan check je dat via de app van jouw bank. Vreemd dus dat we op de werkvloer heel veel informatie niet zo snel bij de hand hebben…

Tijd en geld gaat verloren…

Handmatig werkbonnen overtikken in de financiële administratie of offertes die verloren raken in mailboxen en nooit opgevolgd worden. Klinkt dit bekend? Het is een probleem waar veel mkb’ers mee worstelen. In de loop der jaren heb je een behoorlijke administratie opgebouwd en een veelvoud van systemen en documenten hielpen je om alles vast te leggen.

…omdat systemen niet met elkaar praten

Deze systemen zijn niet verbonden en informatie is hierdoor versnipperd. Data uit jouw magazijn moet handmatig door medewerkers ingevoerd worden in Excellijsten en dat kost tijd. Tijd die deze medewerkers veel liever besteden aan andere werkzaamheden. Zoals bijvoorbeeld het opvolgen van offertes of het onderhandelen met leveranciers.

Het belang van digitaal werken

Om jouw onderneming te verzekeren van succes in de toekomst is het noodzakelijk om op een andere manier te gaan werken. We moeten meer inzicht krijgen in alle gegevens die we verzamelen over onze klanten, daarmee krijgen we inzicht hoe ze onze diensten en producten gebruiken. We moeten kritisch onze processen tegen het licht houden en kijken waar we efficiënter kunnen werken. Hoe pak je dit precies aan? Start met het downloaden van deze whitepaper en ontdek welke middelen jou hierbij helpen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Dynamic Cloud Solutions

Dynamics Cloud Solutions B.V. maakt het mogelijk om diverse bedrijfssoftware zelf te implementeren.

Profiel Dynamic Cloud Solutions ›
 
 

Download artikel

Digitale transformatie, ook voor jouw zaak cruciaal

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.