Communicatie en besluitvorming management verbeteren

Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen

Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen

Directieteams zetten steeds vaker software in om hun vergaderingen, bestuursactiviteiten en beveiliging te verbeteren. Dit komt mede door het snel veranderende bestuursklimaat, zoals toenemende regelgeving, grotere verantwoordelijkheidsplicht en een escalerende focus op effectiviteit. Er zijn verschillende oplossingen op de markt die digitaal en papierloos vergaderen faciliteren.

Belangrijkste overwegingen
Een board portal, ook wel governance software genoemd, biedt een veilig en collaboratief online platform voor directieleden dat de toegang tot managementdocumenten en vergaderstukken faciliteert, zowel online via de browser als via een app op een tablet.

Door het enorme aanbod van oplossingen is het soms moeilijk te bepalen welke software de juiste is voor het management. Vrijwel alle oplossingen zullen op de lange termijn kosten drukken, maar bij de implementatie zijn wel vaak hoge kosten gemoeid. Het is dan ook zaak om direct vanaf het begin de juiste software te kiezen. De belangrijkste overwegingen bij aanschaf zijn:

  • Data hosting: data extern bij de provider of lokaal opslaan?
  • Beveiliging: bestuursmateriaal bevat vaak de hoogst sensitieve informatie;
  • Toegankelijkheid: hoe verkrijgt het directieteam toegang tot het nieuwe board portal?;
  • Bedieningsgemak; een intuïtieve gebruikersomgeving zal de transitie naar een board portal vergemakkelijken;
  • Ondersteuning: zoek providers die 24/7 over de hele wereld ondersteuning bieden.

BoardPacks
BoardPacks is een centrale portal omgeving dat een betere samenwerking mogelijk maakt en het publiceren van documenten voor directievergaderingen aanzienlijk vereenvoudigt. Hoewel het platform is gebaseerd op SharePoint, biedt het een bijna volledig onafhankelijke functionaliteitslaag en een intuïtievere, gebruiksvriendelijke interface.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de complete whitepaper “Aan de slag met digitaal en papierloos vergaderen” en lees meer over BoardPacks, welke helpen de communicatie en besluitvorming van het management te verbeteren.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Communicatie en besluitvorming management verbeteren

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.