IT-outsourcing: ga niet voor de gulden middenweg

24 May 2019, 11.39afbeelding IT-outsourcing: ga niet voor de gulden middenweg

Probeer in Nederland maar eens gespecialiseerd IT-talent aan je te binden. De strijd om tech-specialisten binnen te halen is ongekend hard en veel organisaties kampen met een tekort aan IT-specialisten. Hierdoor lopen steeds meer bedrijven achter met hun softwareontwikkelingen, zijn de kwaliteit en functionaliteiten van hun producten niet optimaal en is de kostenverhouding uit balans. Lees in deze blog meer over het outsourcen van jouw IT.

Lees verder

Softwareontwikkeling outsourcen: zo doe je het goed

10 May 2019, 16.10afbeelding Softwareontwikkeling outsourcen: zo doe je het goed

De motivatie van veel bedrijven om softwareontwikkeling uit te besteden aan een buitenlandse partner (outsourcing) is vaak economisch. In eigen land zijn goede programmeurs dun bezaaid en bovendien erg duur. Ga je buiten de landsgrenzen kijken, dan zijn de specialisten wel in overvloed aanwezig. Net zo deskundig, maar een stuk goedkoper. Ervaring leert ons dat outsourcing niet altijd van een leien dakje gaat. Daarom zetten wij 6 stappen op een rij die jou helpen bij het succesvol outsourcen van jouw softwareontwikkeling.

Lees verder

Eerste hulp bij nood aan developers: Outsourcing

6 May 2019, 09.42afbeelding Eerste hulp bij nood aan developers: Outsourcing

Tien jaar geleden was de financiële crisis op zijn hoogtepunt en was het voor veel bedrijven vechten om het slagveld zonder al te veel kleerscheuren te verlaten. Inmiddels is de kredietcrisis bedwongen en zitten bedrijven volop in een nieuwe crisis. Er is namelijk geen deskundige en betrouwbare softwareontwikkelaar meer te vinden in ons land. Hoe pak je dit tekort aan experts aan? Dat vertellen we je in deze blog!

Lees verder

De 8 ingrediënten voor een succesvol innovatieplatform

2 May 2019, 11.30afbeelding De 8 ingrediënten voor een succesvol innovatieplatform

Innovatie is belangrijk voor de continuïteit van elke organisatie. Elk bedrijf doet dit op zijn eigen manier: de ene organisatie heeft een aparte innovatie afdeling en bij een ander bedrijf is het management verantwoordelijk voor innovatie. Maar wat ons betreft begint of stopt innovatie niet bij een afdeling of specifiek persoon. Wij geloven dat medewerkers de belangrijkste ‘asset’ zijn als het gaat om innovatie. Zij zijn tenslotte de oren en ogen van een organisatie en staan dagelijks op de werkvloer.

Lees verder

Waarom je een archetype nodig hebt voor jouw organisatie

30 April 2019, 14.45afbeelding Waarom je een archetype nodig hebt voor jouw organisatie

Een sterk merk bouwen, dat is waar veel marketingcommunicatieafdelingen zich mee bezig houden. Dat is niet makkelijk. De organisaties die het is gelukt, hebben allemaal één overeenkomst: ze bekennen kleur! Om je merk sterk te branden, moet je kleur bekennen en dus een keuze maken. Hoe? Door middel van een archetype.

Lees verder